Avantaje Arghezi Park Residence

avantaje

1. Locatie, facilitati si accesibilitate

Locatia aleasa cuprinde diverse galerii comerciale, pe raza de maxim 1 km de traseu rutier (Lidl, Auchan, Jumbo, Metro, etc...).

Ne dorim o integrare armonioasa in viata de zi cu zi si va oferim o accesibilitate crecuta prin locatia aleasa, avand ca posibilitate atat transportul in comun (statie RATB la 50 m fata de ansamblu) cat si prin facilitarea transportului cu propria masina, oferind fiecarui apartament locuri proprii de parcare.

Spatiile verzi constituie un total de aproximativ 1000 mp, iar intr-o proximitate de 300 m se dezvolta un parc nou, ARGHEZI PARK, cu o suprafata de peste 2 hectare, din care spatiile verzi vor reprezenta peste 10.000 mp. 
Viitorul parc va dispune de mai multe zone tematice, unele incluzand pavilioane si chioscuri, iar altele fiind destinate jocurilor in aer liber si sportului.

2. Materiale de constructii si utilitati

Calitatea locuirii este criteriul dupa care construim, iar materialele folosite, atat la baza constructiei, cat si la finisaje - sunt de calitate superioara.
Venim de asemenea cu un pachet intreg de utilitati, precum E-on, electrica, cablu TV si internet, interfon, etc.

3. Tipuri de apartamente si compartimentari

Complexul cuprinde apartamente usor accesibile si ofera o diversitate mare, de la studio-uri, create pentru tineri si apartamente de o camera, compartimentate inteligent, pana la apartamente de 2-a camere si 3 camere pentru familii cu copii.

Toate locuintele dispun de terase exterioare, de spatii iluminate optim prin suprafete vitrate generoase, de posibilitati suficiente de depozitare si suprafete optime, pentru o mobilare cat mai armonioasa.