Finisaje in Arghezi Park Residence

Datorita nivelului ridicat de calitate, Ansamblul Rezidential ARGHEZI PARK RESIDENCE aduce  rafinamentul in constructii la un nou nivel. Si asta nu doar in BERCENI- sectorul 4, ci pe intreaga Zona de Sud a metropolei bucurestene

Cu un total de 154 de apartamente si o suprafata desfasurata totala de 10.470 mp, ansamblul  ofera o calitate premium a finisajelor, un standard inald al locuirii, dar in acelasi timp propune o mentenanta ulterioara cu mult sub standardele actuale. acest ultim fapt se datoreaza in principal materialor folosite si a tehnologiilor utilizate in edificare. La toate acestea puteam adauga avantaje precum spatii interioare optimizate, parti comune elegante si primitoare, cat si terasele exterioare generoase.

Spatiile exterioare sunt complet dotate si amenajate, curtea ansamblului rezidential este imprejmuita. Venim in intampinarea dumneavoastra cu diverse solutii de compartimentare, apartamentele fiind adaptate fiecarui cumparator, indiferent de stilul de viata al acestuia.

Finisaje 2